Op Lekker en Simpel kwam ik het recept tegen voor een wraps ovenschotel. En die keek me toch een portie lekker aan 😉 . Die MOEST wel geprobeerd worden!
En dat was die ook! Zie hier dus het originele recept en zie hieronder hoe ik ’t heb gemaakt. (Het zal me toch gebeuren dat het origineel offline wordt gehaald hihi).
Wat ben je nodig:
– 300 gram gehakt
– 1 paprika, in blokjes
– 1 ui, gesnipperd
– theelepeltje sambal (ipv de rode peper)
– 1 teentje knoflook, geperst
– 1,5 blik tomatenblokjes
– geraspte kaas
– 1 theelepel basilicum
– snufje peper
– 8 wraps, oké 7 dan. 8 paste hier niet in de ovenschotel 😉 .
Zo maak je het:
– Verwarm de oven voor op 200 graden.
– Doe een beetje olie in een pan en bak de ui, paprika, knoflook en sambal.
– Voeg daarna ook het gehakt toe.
– Als het gehakt gaar is, voeg je 1 blik tomatenblokjes toe.
– Voeg ook de peper en de basilicum toe.
– Laat dit ongeveer 5 minuten pruttelen.
– Vul de wraps met het gehaktmengsel en rol de wraps op.
– Leg alle wraps naast elkaar in de ovenschaal.
– Verdeel een half blikje tomatenblokjes over de wraps.
– Verdeel wat geraspte kaas over de wraps.
– Zet de wraps ongeveer 10 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is.
Deze ovenschotel is echt heeeeeel erg lekker geworden! Het hele huis rook er ook zo heerijk naar! Al weet ik nog steeds niet goed wat ik nu van wraps in ’t algemeen vind… Als je op de ingrediëntenlijst kijkt hangt het van de ‘nummertjes’ aan elkaar. Een volgende stap zou nog een keer kunnen zijn: uitzoeken hoe ik zelf wraps kan maken 😉 . Maar daarin was ‘Lekker & Simpel‘ me een stap voor, die poste laatst dit recept voor wraps. Die wil ik nog graag een keer gaan testen!